ExcelGames Interactive

您在亚洲
的优选游戏
分销伙伴。

推荐游戏

师傅讲述的是一名年轻功夫学生浴血奋战收集线索,为父复仇的故事。

欢迎来到
EXCELGAMES INTERACTIVE

Distribution Services

Covering SEA and China, we handle distribution for Console and PC games, both physical and digital across multiple platforms.

Must-Have Games

We carry an extensive range of games of all genres. Established brands trust EGI to distribute their games throughout Asia.


Hardware Distribution

EGI distributes a diverse range of hardware products, from accessories and consoles, to computer peripherals. We play a major role in helping brands distribute their products in the region.

分销服务

我们的服务覆盖东南亚和中国,涵盖实体和数字版本主机,PC游戏的跨平台分销。




必入游戏

我们目前已与许多游戏发行商/工作室建立了合作伙伴关系,合作品牌方相信EGI可以帮助他们在亚洲地区成功分销。


配件分销

EGI 分销各种类型的配件产品,如游戏主机,电脑周边等。我们帮助品牌在分销产品方面发挥着重要作用。




为什么选择我们?

EGI 在亚洲拥有超过十年的游戏发行经验,拥有无与伦比的区域洞察力和国别文化差异意识,让我们的合作伙伴能够有效地服务于亚洲市场并充分发挥其潜力。为了满足合作伙伴需求,我们确保每项服务都是为合作伙伴量身定制。

了解更多我们与合作伙伴的合作方式

即将上线游戏阵容

配件目录

合作品牌